A goal without a plan is just a wish.
 

 

IT Strategie ontwikkeling en Advies
IT Strategie ontwikkeling

Je bedrijf wordt steeds afhankelijker van IT: De werkplek, de programma's, je site, koppelingen met andere partijen, noem maar op. Dit was altijd 'erbij' te doen maar nu wordt het bedrijf en risico's te groot. Je wil grip, structuur, een plan, minder onverwachte uitgaven, klaar zijn voor de toekomst. Dit gaan we samenbrengen in een plan, op een pragmatische en begrijpelijke manier. En je bedrijf nemen we daarin mee.IT Advies

Je zit met vragen rondom je IT omgeving maar je leveranciers preken alleen voor eigen parochie. Je organisatie wil vooruit maar is al druk genoeg met het dagelijkse werk. Goede IT mensen vinden lukt bijna niet. Maar ondertussen lopen cruciale IT projecten stroef, de kosten lopen uit de hand, het rendement is nauwelijks voelbaar. Met mijn jarenlange ervaring als IT eindverantwoordelijke en management consultant spreek ik de taal van business en de techniek. Ik ben een trusted advisor en geef onafhankelijk advies.

Arjan Brouwer


Pragmatisch, recht door zee, behoudt het overzicht,  ziet snel verbanden. In staat om snel tot een plan te komen en niet bang om besluiten te nemen. In staat om op alle nivo's te verbinden.